Așa cum vă spuneam și în primul articol despre regiunile montane din Austria, acestea sunt pregătie să satisfacă nevoile și așteptările tuturor membrilor familiei. Cu siguranță veți da peste un paradis de iarnă indiferent de zona pe care alegeți să o explorați.

CARINTHIA,AUSTRIA - ZONA DE SKI NASSFELD

Nassfeld este una dintre cele 10 stațiuni de schi din Austria și oferă schiorilor și famililor active 30 de căi ferate montane moderne și ascensoare. La acestea se adaugă variante de distracție pe mai mult de 110 kilometri de pârtii. Cele mai apropiate aeroporturi de această zonă sunt: Venetia, Liubljana, Klagenfurt.

Familiile vor găsi această zonă ca un paradis de iarnă, fiind disponibile trei zone de practică pentru copii, servicii de îngrijire a prichindeilor la clubul de copii BOBO și hoteluri speciale pentru cei mici. Facilități diverse pentru copii veți găsi și la magazinele și restaurantele din regiune. Copii până la vârsta de 10 ani se pot bucura de programul „Nassfeld Ski Surprise” care oferă gratuitate la școala de schi. În timp ce copii învață lucruri noi și se distrează, părinții se pot bucura liniștiți de munte.

 

 

Ski Juwel Alpbachtal Wildschonau

O altă regiune care pune la dispoziție lecții de schi pentru începători și o gamă largă de pârtii, dar și facilități pentru familii este Juwel Alpbachtal Wildschonau. Stațiunea dispune de peste 100 km de pârtii deservite de aproximativ 50 de lifturi, iar majoritatea sunt acoperite cu tunuri de zăpadă (astfel condițiile rămân consecvente pe tot parcursul sezonului). În plus, există numeroase activități pentru cei mici, printre care sanie, rachete de zăpadă și patinaj. Cel mai apropiat aeroport fiind Aeroportul Innsbruck (la doar 45 de minute de mers cu mașina).

 

 

 

Vezi Vacante

Almhotel Kärnten 4*

Almhotel Kärnten 4*

  • Plane 100 km de aeroportul Klagenfurt
Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia 4*

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia 4*

  • Plane 95 km de aeroportul Klagenfurt
Vitalhotel Pirchner Hof 4*

Vitalhotel Pirchner Hof 4*

  • Plane 60 km de aeroportul Innsbruck
Alphof Bergidyll 4*