Regiunile montane ale Austriei sunt printre cele mai bine pregătite pentru un concediu cu cei mici și veți afla în acest articol și de ce.

În primul rând vă spunem că pe Riesneralm se regăsește "primul telescaun austriac pentru copii", dar și cea mai mare bandă rulantă a Austriei pe care copii pot rula simplu și sigur către înălțimi. În completarea poveștii vin covorul fermecat, toboganul și traseul cu aventuri...parcă îi auzim pe prichindei cum țipă de bucurie!

În al doilea rând, vă spunem că în Austria există un certificat de calitate propriu pentru asistența copiilor în timpul concediului. Acesta se numește "Welcome Beginners" și garantează printre altele spaţiu de joacă accesibil pentru copii, asistenţă pe durata întregii zile şi un tărâm cu mascote, Kinderland. Acest certificat a fost obținut de 15 regiuni montane printre care Kasberg şi Hochficht în Austria Superioară, Hochkönigs Winterreich şi Rauriser Hochalmbahnen în Salzburg sau Kreischberg şi Stuhleck din Stiria.

 

KINDERKAISERLAND SCHEFFAU

Acest parc de aventuri se întinde pe o suprafață de 7.000 m² a școlii de schi Scheffau la o altitudine de 1.650 m, oferind copiilor distracție nelimitată. În timp ce părinții descoperă cea mai mare regiune de schi interconectată WILDER KAISER-BRIXENTAL...copiii peste 2 ani învață să schieze sub supraveghere profesională.

Echipa școlii de schi pentru copii se asigură că începătorii se simt confortabil, iar mascota SNOKI ajută ca timpul dedicat lecțiilor să fie cât mai plăcut. Pe lăngă toate acestea cei mici se pot bucura de diverse alte lucruri precum figurinele de zăpadă, carusele și covoare magice.

 

DITRACTIE IN FAMILIE IN REGIUNEA DE SKI: SERFAUS-FISS-LADIS, TIROL

O altă zonă în care toți membrii familiei vor putea să se bucure la maxim de munte și zăpadă o găsim în Serfaus Fiss Ladis (la o altitudine de la 1400 la 2000 de metri). Aici se află în total peste 125.000 m² de pârtii rezervate exclusiv copiilor. În Serfaus, paradisul de iarnă se numește Kinderschneealm, iar in Fiss, Bertas Kinderland.

 

BERTAS KINDERLAND - FISS

Una dintre cele mai mari zone de schi din Alpi, destinată copiilor este Berta Kinderland. Spațiul de joacă pentru copii dispune de multe mijloace distractive precum covoare magice, carusel, ascensoare.

Micii schiori sunt invitați să participe la puppetshows, divese evenimente și programe de mișcare, școala folosind un concept de predare prin care îmbină ideea de joacă cu lecțiile de schi.

Centrul include și o zonă de divertisment, o scenă de spectacol cu multe dotări și servicii de îngrijire a copiilor între cursurile de schi.

 

KINDERSCHNEEALM - SERFAUS


Kinderschneealm este un adevărat paradis pentru copii, oferind o suprafață de 45.000 de metri pătrati perfecți pentru explorare și distracție.

Instructorii de schi, precum și numeroasele ajutoare, cum ar fi covoarele magice, parcurile tematice, ascensoarele practice și multe alte dispozitive de asistare, asigura success garantat in lectiile de ski pentru micii învățăcei.

Vezi Vacante

Hotel Alpin Scheffau 3*

Hotel Alpin Scheffau 3*

  • Plane 80 km de aeroportul din Salzburg
Vital & Sporthotel Brixen 4*

Vital & Sporthotel Brixen 4*

  • Plane 85 km de aeroportul Salzburg
Alfa Hotel 4*

Alfa Hotel 4*

  • Plane 100 km de aeroportul Innsbruck
Hotel Alpenruh 4*

Hotel Alpenruh 4*

  • Plane 80 km de aeroportul Innsbruck