Ce loc mai potrivit pentru o vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă decât Laponia? Copiii vor fi captivați de țara lui Moș Crăciun, un tărâm în care domnește natura și energia pozitivă. Cei mici se vor îndragosti de peisajul plin de zăpadă, desprins parcă dintr-o carte de povești. A locui ca o familie tipic finlandează, într-o cabană pe marginea unui lac, poate fi locul perfect pentru o vacanță de iarnă. Să nu uităm de impresionantul Castel de Zapada din Kemi, care se reconstruiește în fiecare iarnă, spre bucuria vizitatoriilor.

 

În Napapiiri, ajungem în satul lui    Moș Crăciun, unde elfii pregătesc    turta dulce, pe care prichindeii o vor adora, iar călătoria cu sania trasă de  câini va contura perfect acest  paradis de iarnă.

La o plimbare scurtă veți descoperi dealurile din Parcul National Koli, unde vă puteți bucura de cea mai frumoasă panoramă din țară. Iar dacă sunteți dornici de aventură, puteți opta pentru o croazieră din Finlanda în Suedia, la bordul căreia cei mici se pot bucura de diverse activități speciale gândite pentru ei.

Când vine vorba de mâncare, e bine de știut că majoritatea restaurantelor au meniuri speciale pentru copii, uneori chiar gratuite. Se poate servi somon, chifteluțe din carne, diverse supe și desert. Găsești pachetul nostru aici.

Dacă vreți să vizitați Helsinki-ul, puteți explora cu ajutorul unei torțe tunelurile întunecate ale cetații maritime Suomenlinna. Printre principalele atracții se numără Grădina Zoologică, Parcul de Gheață și Parcul de distracții Linnanmaki. Aici cei mici se pot bucura de un labirint subacvatic și roller coastere.

Un alt obiectiv potrivit pentru copii, pe care nu trebuie să îl ratați dacă sunteți în zonă, este Muzeul Spionilor din Tampere unde prichindeii se pot bucura de gadget-uri, de care micii James Bond vor fi captivați.

Finlanda este o țară scumpă, dar nu este atât de costisitoare precum se zvonește. Cu o planificare prealabilă, se pot face rezervări la prețuri accesibile. În legatură cu transportul, închirierea unei mașini pare varianta cea mai avantajoasă.

Vezi Vacante

HOTEL SOKOS LEVI 4*

HOTEL SOKOS LEVI 4*

  • Beach 35km-Parcul Naţional Pallas-Ouna
HOTEL LEVI SPA 4*