În fiecare an perioada Sărbătorilor aduce în sufletele noastre frenezia unor zile încărcate. Goana după cadouri se transformă într-o probă de foc, demnă de Olimpiade, iar munca din bucătărie sau pregătirea casei pentru colindători pare a fi o misiune grea.

Totul pare a avea o finalitate clară, ziua magică a Crăciunului. Însă prinși în avalanșa de pregătiri, uităm uneori să ne bucurăm de însemnătatea acestei perioade minunate.

Însă cum ar fi dacă, pentru un an măcar, lucrurile ar sta altfel?

Cum ar fi dacă această sărbătoare ar avea suflet. Ce fel de inimă ar avea? Una lipsită de griji și plină de zâmbete sau una care dăruiește și e plină de compasiune?

Îi învățăm pe cei mici să fie darnici și să privească în jurul lor, să identifice emoțiile lor, dar și ale altora și să fie dispuși să împartă, iar momentul cel mai bun pentru a face asta se dovedește a fi Crăciunul. Și nu doar atât, ei învață din exemple, iar primul pe care îl imită ești chiar tu, părintele!

Poți scrie acum propria poveste, în care chiar tu și familia ta puteți fi Moș Crăciun. Vizitează-ne căsuța de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, în perioada 22 Noiembrie – 31 Decembrie și învață să donezi...curaj!

Anul acesta avem o provocare specială: alege o jucărie de pluș, iar noi ne ocupăm de găsirea unui prieten pentru ea. Copiii de la secția de Oncologie, suflete tinere mult prea încercate, au nevoie de o rază de speranță, un zâmbet care să răsară printre miile de lacrimi curse în timpul tratamentelor. Și pentru că, uneori, e nevoie de o mână în plus pentru a ajuta, împreună ne transformăm în donatori de curaj.

Fii alături de noi și de partenerii noștri Rotary Opera în încercarea de a lumina sufletele copiilor de la oncologie. Și pentru că nici curajul tău de a fi erou nu rămâne trecut cu vederea, ne punem și noi căciula de Moș și îți oferim posibilitatea de a câștiga o excursie în Varșovia.

Așadar, lucurile stau în felul următor, tu și familia ta vă transformați în eroi care împart curaj puilor greu încercați, le aduceți o jucărie de pluș la căsuța Wens din cadrul Târgului de Crăciun. Apoi faceți o poză împreună cu jucăria și o postați pe rețelele de socializare (facebook, instagram) împreună cu hashtagurile #wensfamily și #amdonatcuraj, iar noi vom trage la sorți câștigătorii unei excursii în Varșovia.

E sezonul bucuriei, al dragostei, dar și al puterii oferite celorlați care nu mai au suficientă forță să lupte. E anotimpul magiei, iar împreună putem să oferim un mic moment miraculos, un minut de bucurie neîntreruptă de durere.

Regulamentul concursului îl găsiți aici.