Când simți că încă nu ai încheiat copilăria îți oferim experiența vieții tale – O vacanță la Disneyland!

Partea frumoasă la o asemenea excursie este că poți retrăi momentele copilăriei la orice vârstă te-ai afla. De la mic la mare, bebeluș, toddler, septuagenar chiar, toți își îndeplinesc un vis în cel mai fabulos loc din lume!

Cu ce vă putem ajuta noi este o reducere de tip early booking de până la 25%. Așadar dacă te afli în căutarea aventurii perfecte fă o rezervare până în 25 Martie 2020 pentru perioada 02.04.2020 – 01.11.2020 și te poți bucura de cazare într-unul din hotelurile din listă, și bilete la ambele parcuri – DisneyLand și Universal Studios. În plus, un gift card în valoare de 200 Euro care se va preschimba într-un card valoric în cele 3 magazine mari Disney. Acesta va putea fi folosit în toate restaurantele si magazinele Disney din Disney Park.

Găsești pachetul nostru aici.

Întâlnirea cu eroii preferați din desene animate, descoperirea celor mai incredibile jocuri, explorarea fantasticelor castele Disney, toate pot face parte din experiența unică pe care ți-o oferă cele 2 parcuri.

Alături de cei dragi ție, puteți porni la vânătoarea de comori împreună cu pirații neînfricați în aventura Piraților din Caraibe. Dacă te simți mic într-o lume mare, vizitează Labirintul lui Alice; dacă vrei să le explici copiilor cât e de minunat să fii diferit, explorează ținutul lui Dumbo – elefantul zburător; iar dacă vrei să te lovești de cele mai înfricoșătoare stafii te poți opri să vizitezi Casa fantomelor.

Răspunzând Invitației Regale poți fi o prințesă alături de Albă-ca-zăpada, Elsa, Cenușăreasa sau Rapunzel.

Nicio aventură nu e prea mare sau prea mică pentru familia ta și ce poate fi mai grozav decât să iei lumea Disney la picior cu un spirit dornic de a vizita lumi noi și fantastice. Zona dedicată studiourilor te va transpune direct într-unul din filmele magice urmărite la televizor.

Mickey, Minnie, Buzz Lightyear, Daisy toți sunt la o aruncătură de băț distanță. Tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu papuci comozi și un zâmbet larg. Îți garantăm că îl vei păstra câteva luni bune după ce vacanța s-a terminat.

Vei regăsi aici “La joie de vivre” prin simplul fapt că te vei bucura de fericirea copiilor tăi. Și ce e mai frumos decât să-i vezi zâmbind?

Fii eroul propriei povești și dăruiește întregii familii o vacanță de neuitat, deoarece la Disneyland orice este posibil! Nu mai sta pe gânduri și contactează-ne pentru detalii!

Vezi Vacante

Early
booking
DISNEY’S HOTEL SANTA FE 2*
Early
booking
DISNEY’S HOTEL CHEYENNE 2*
Early
booking
DISNEY’S HOTEL SEQUOIA LODGE 3*
Early
booking
DISNEY’S NEWPORT BAY CLUB 4*