Oferte vacanta Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului wensfamily.ro

Acest document are in vedere conditiile in care poate fi utilizat site-ul wensfamily.ro

Accesand site-ul wensfamily.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de WENS TOUR SRL.

Utilizatorul wensfamily.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

Obligatiile utilizatorului wensfamily.ro

Responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.

Aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice.

Garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

Neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste, ilegale

Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continute in site.

Utilizatorul wensfamily.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul wensfamily.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul wensfamily.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre WENS TOUR SRL la adresa marketing@wens.ro.

 

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe wensfamily.ro

Orice rezervare efectuata pe www.wensfamily.ro va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorii nostri. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la WENS TOUR SRL si va intra in vigoare Contractul turistic.

Toate serviciile turistice publicate pe wensfamily.ro sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site si Contractului turistic.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. WENS TOUR SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

 

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic WENS TOUR SRL.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

WENS TOUR SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise de anulare. WENS TOUR SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), WENS TOUR SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat sau mandat postal.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri si de furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul WENS TOUR SRL, al furnizorului sau al hotelului. In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs in aceste situatii.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

WENS TOUR SRL sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

WENS TOUR SRL sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. WENS TOUR SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

 

Plata cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin card, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Confidentialitatea datelor

Societatea, prin site, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre societate pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, numai cu acordul in prealabil al clientului.

Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre societate pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului wenstravel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea WENS TOUR SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre WENS TOUR SRL, operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. J06/856/2008. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai WENS TOUR SRL care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la protectiedate@wens.ro

 

Clauze de neraspundere

Site-ul wensfamily.ro este un site cu continut informativ. Agentia de turism WENS TOUR SRL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Agentia de turism WENS TOUR SRL nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru WENS TOUR SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea WENS TOUR SRL. WENS TOUR SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului wensfamily.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

WENS TOUR SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

WENS TOUR SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor WENS TOUR SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ai site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

 

Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Daca doriti sa aflati mai multe despre politica WENS TOUR SRL cu privire la Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati sectiunea "Politica WENS TOUR SRL cu privire la  Cookies".